• Acasă
  • /
  • Stiri
  • /
  • Marketing Digital pentru Sănătate: EWdigital Îți Deschide Uși Online (A)
7 august, 2023 10:11

EWdigital, o agenție de marketing digital din România, s-a impus ca lider de încredere în domeniul marketingului medical, oferind servicii personalizate pentru site-urile din sistemul medical, clinicile și centrele medicale, atât cele de stat, cât și cele private.

Marketing Digital pentru Sănătate EWdigital
FOTO: leonardo.ai

Într-o eră în care tehnologia și informația sunt tot mai relevante în domeniul sănătății, EWdigital se evidențiază prin abilitatea sa de a identifica rapid nevoile unui site în ceea ce privește calitatea și cantitatea informațiilor.

Echipa sa de experți în marketing digital și în domeniul medical colaborează pentru a dezvolta strategii eficiente, menite să îmbunătățească vizibilitatea online a clienților și să sprijine creșterea numărului de pacienți.

Sorin Stanciu, CEO-ul EWdigital, subliniază: „Înțelegem complexitatea domeniului medical și importanța de a comunica eficient cu pacienții și publicul în general. De aceea, ne folosim de experiența și cunoștințele noastre pentru a crea strategii de marketing digital care să îmbunătățească prezența online a clienților noștri și să aducă un plus de valoare pacienților. De-a lungul timpului, am ajutat clinici reputate din Cluj-Napoca, Iași, București, dar și din străinătate”.

EWdigital oferă o gamă largă de servicii, inclusiv optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul prin conținut, call center medical – un serviciu unic în România, web design, administrarea campaniilor de publicitate online și strategii de marketing pe rețelele sociale.

Prin aceste servicii, EWdigital își propune să ajute organizațiile medicale să-și atingă obiectivele și să-și îmbunătățească prezența în mediul online.

Pentru mai multe informații, puteți vizita website-ul lor la adresa ewdigital.ro

Despre EWdigital

EWdigital este o agenție de marketing digital specializată în domeniul site-urilor din sistemul medical, clinicilor și centrelor medicale, indiferent că sunt de stat sau private. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul marketingului digital și sănătății, EWdigital oferă soluții personalizate care ajută organizațiile medicale să își îmbunătățească prezența online și să atragă mai mulți pacienți.
Optarea pentru o agenție specializată în marketingul medical aduce numeroase beneficii pentru clinica sau cabinetul tău medical. Iată câteva motive:

1. Înțelegerea complexității domeniului medical: O agenție specializată în marketingul medical dispune de cunoștințe detaliate despre industria medicală, legislația specifică, etica medicală și terminologia tehnică. Acest lucru permite dezvoltarea unor strategii de marketing eficiente și conforme cu reglementările în vigoare.

2. Experiență în industria medicală: Agențiile specializate în marketingul medical au experiență în colaborarea cu alte clinici și cabinete medicale, ceea ce le permite să cunoască cele mai bune practici și să se adapteze rapid la nevoile specifice ale fiecărui client.

3. Capacitatea de a comunica eficient cu pacienții: O agenție specializată în marketingul medical înțelege cum să comunice cu pacienții și cum să traducă informațiile medicale complexe într-un limbaj accesibil.

4. Strategii de marketing personalizate: O agenție de marketing medical poate crea strategii personalizate, adaptate nevoilor specifice ale clinicii sau cabinetului tău. Acestea pot include servicii precum optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul prin conținut, administrarea campaniilor de publicitate online și strategii de marketing pe rețelele sociale.

5. Creșterea vizibilității online și a numărului de pacienți: O agenție de marketing medical poate ajuta la îmbunătățirea prezenței online a clinicii sau cabinetului tău și la atragerea unui număr mai mare de pacienți, ceea ce poate contribui la creșterea veniturilor.

6. Evaluarea performanței și optimizarea continuă: Agențiile de marketing medical dispun de instrumente și metode pentru a măsura eficacitatea campaniilor de marketing și pentru a face ajustări necesare pentru a îmbunătăți rezultatele.

DEspre autor

Aceasta stire a fost preluata de catre un redactor al Reporter medical, prima televiziune online cu specific medical din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. EWdigital este un partener ideal pentru organizatiile care doresc sa se dezvolte in domeniul sanatatii. Profesionalismul, amabilitatea si cunostintele sale sunt dovada ca EWdigital este liderul de incredere in domeniul marketingului medical.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
21 februarie, 2024
Manageri de spital „ca afară”. Master în „health economics” conceput de UBB cu parteneri din SUA
16 februarie, 2024
Mihai Leu și-a donat prima medalie de aur copiilor care au învins cancerul
13 februarie, 2024
Linii de gardă continuă în specialitățile Radiologie și Medicină de laborator la Spitalul de Boli Infecțioase
6 februarie, 2024
Fosta soție a lui Alin Tișe a murit de malarie! Sfatul medicilor pentru amatorii de vacanțe exotice
6 februarie, 2024
3 ani de succes și speranță la Centrul de Fertilitate și FIV Regina Maria Cluj: 500 de inseminări intrauterine, 268 de proceduri FIV, aproape 50% rata de reușită (A)

Asigurările private de sănătate. Deputatul PSD de Cluj, profesorul Patriciu Achimaș Cadariu, a apreciază că ...

Deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu vrea dezbatere pe tema asigurărilor private de sănătate

UBB va pregăti manageri de spital „ca afară”. UBB-FSEGA lansează începând cu anul universitar 2024-2025 ...

Manageri de spital „ca afară”. Master în „health economics” conceput de UBB cu parteneri din SUA

Deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu, care este și chirurg la Institutul Oncologic din Cluj, a explicat în ...

Chirurgul Achimaș-Cadariu explică ce va face Centrul Multidisciplinar de Cercetare și Abordare Comprehensivă a Cancerului

Soluția ideală pentru Institutul de Transplant Renal Cluj, spitalul fără autorizație ISU, este, conform vicepreședintelui ...

Soluția ideală pentru Institutul de Transplant Renal Cluj, spitalul fără autorizație ISU

Ajutor pentru copiii bolnavi de cancer: 21 de mici pacienți care au învins cancerul au ...

Mihai Leu și-a donat prima medalie de aur copiilor care au învins cancerul

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a obținut ...

Linii de gardă continuă în specialitățile Radiologie și Medicină de laborator la Spitalul de Boli Infecțioase

Fibromul uterin este cea mai frecventă patologie tumorală benignă ginecologică (necanceroasă) și afectează în general ...

Fibromul uterin: ce simptome îl anunță și ce metode de tratament există? Interviu cu dr. Sebastian Cosmin Surugiu, medic primar ginecolog

Psihologul Daniel David și chirurgul Patriciu Achimaș Cadariu își extind colaborarea în cadrul unui proiect ...

Daniel David și Patriciu Achimaș Cadariu, colaboratori în Centrul de Cercetare Multidisciplinară a Cancerului
Success message!
Warning message!
Error message!