• Acasă
  • /
  • Stiri
  • /
  • Marketing Digital pentru Sănătate: EWdigital Îți Deschide Uși Online (A)
7 august, 2023 10:11

EWdigital, o agenție de marketing digital din România, s-a impus ca lider de încredere în domeniul marketingului medical, oferind servicii personalizate pentru site-urile din sistemul medical, clinicile și centrele medicale, atât cele de stat, cât și cele private.

FOTO: leonardo.ai

Într-o eră în care tehnologia și informația sunt tot mai relevante în domeniul sănătății, EWdigital se evidențiază prin abilitatea sa de a identifica rapid nevoile unui site în ceea ce privește calitatea și cantitatea informațiilor.

Echipa sa de experți în marketing digital și în domeniul medical colaborează pentru a dezvolta strategii eficiente, menite să îmbunătățească vizibilitatea online a clienților și să sprijine creșterea numărului de pacienți.

Sorin Stanciu, CEO-ul EWdigital, subliniază: „Înțelegem complexitatea domeniului medical și importanța de a comunica eficient cu pacienții și publicul în general. De aceea, ne folosim de experiența și cunoștințele noastre pentru a crea strategii de marketing digital care să îmbunătățească prezența online a clienților noștri și să aducă un plus de valoare pacienților. De-a lungul timpului, am ajutat clinici reputate din Cluj-Napoca, Iași, București, dar și din străinătate”.

EWdigital oferă o gamă largă de servicii, inclusiv optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul prin conținut, call center medical – un serviciu unic în România, web design, administrarea campaniilor de publicitate online și strategii de marketing pe rețelele sociale.

Prin aceste servicii, EWdigital își propune să ajute organizațiile medicale să-și atingă obiectivele și să-și îmbunătățească prezența în mediul online.

Pentru mai multe informații, puteți vizita website-ul lor la adresa ewdigital.ro

Despre EWdigital

EWdigital este o agenție de marketing digital specializată în domeniul site-urilor din sistemul medical, clinicilor și centrelor medicale, indiferent că sunt de stat sau private. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul marketingului digital și sănătății, EWdigital oferă soluții personalizate care ajută organizațiile medicale să își îmbunătățească prezența online și să atragă mai mulți pacienți.
Optarea pentru o agenție specializată în marketingul medical aduce numeroase beneficii pentru clinica sau cabinetul tău medical. Iată câteva motive:

1. Înțelegerea complexității domeniului medical: O agenție specializată în marketingul medical dispune de cunoștințe detaliate despre industria medicală, legislația specifică, etica medicală și terminologia tehnică. Acest lucru permite dezvoltarea unor strategii de marketing eficiente și conforme cu reglementările în vigoare.

2. Experiență în industria medicală: Agențiile specializate în marketingul medical au experiență în colaborarea cu alte clinici și cabinete medicale, ceea ce le permite să cunoască cele mai bune practici și să se adapteze rapid la nevoile specifice ale fiecărui client.

3. Capacitatea de a comunica eficient cu pacienții: O agenție specializată în marketingul medical înțelege cum să comunice cu pacienții și cum să traducă informațiile medicale complexe într-un limbaj accesibil.

4. Strategii de marketing personalizate: O agenție de marketing medical poate crea strategii personalizate, adaptate nevoilor specifice ale clinicii sau cabinetului tău. Acestea pot include servicii precum optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul prin conținut, administrarea campaniilor de publicitate online și strategii de marketing pe rețelele sociale.

5. Creșterea vizibilității online și a numărului de pacienți: O agenție de marketing medical poate ajuta la îmbunătățirea prezenței online a clinicii sau cabinetului tău și la atragerea unui număr mai mare de pacienți, ceea ce poate contribui la creșterea veniturilor.

6. Evaluarea performanței și optimizarea continuă: Agențiile de marketing medical dispun de instrumente și metode pentru a măsura eficacitatea campaniilor de marketing și pentru a face ajustări necesare pentru a îmbunătăți rezultatele.

DEspre autor

Aceasta stire a fost preluata de catre un redactor al Reporter medical, prima televiziune online cu specific medical din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

  1. EWdigital este un partener ideal pentru organizatiile care doresc sa se dezvolte in domeniul sanatatii. Profesionalismul, amabilitatea si cunostintele sale sunt dovada ca EWdigital este liderul de incredere in domeniul marketingului medical.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
10 septembrie, 2023
Daniel David, la Reporter Medical: Respingerea de către rectorul UMF a ideii unificării cu UBB, „o reacție la supărare”
7 august, 2023
Deputatul Achimaș-Cadariu: Femeile rome nu știau că au dreptul să fie incluse în Programul National de Screening pentru Cancerul de Col Uterin
2 august, 2023
Deputatul și chirurgul Achimaș-Cadariu, despre cazul gravidei care a născut pe trotuar: „S-au descalificat”
28 iulie, 2023
Deputatul Achimaș Cadariu, implicat alături de premier și ministrul Sănătății în accelerarea Legii anti-cancer: “Să ne putem uita în ochii pacienților”
18 iulie, 2023
Boli oculare cauzate de expunerea prelungită la soare: afectarea malignă a pielii în jurul pleoapelor, fotoretinita, keratoconjunctivită acută

Cum depistezi la timp cancerul? Întrebarea preocupă foarte mulți români iar un răspuns extrem de ...

Cum depistezi la timp cancerul? Răspunde chirurgul Patriciu Achimaș-Cadariu

Ce înseamnă un zâmbet de Hollywood? Înseamnă să fie vizibili în zâmbet toți cei 12 ...

Ce înseamnă un zâmbet de Hollywood și cum îl obții cu ajutorul ortodonției

În emisiunea pe care o puteți urmări după aceste rânduri veți afla de la Alina ...

Asociația Oameni Buni: Ajutăm Bolnavii de Cancer

Pentru a îmbunătății aspectul de coajă de portocală a pielii există o serie de proceduri ...

Tratament eficient anticelulită la Cluj cu Eximia Med 7.0

Durerile cervicale reprezintă a 4-a cea mai des întâlnită cauză de handicap temporar. Anual, peste ...

Iată cum scăpați de durerile cervicale!

Profesorul Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a declarat într-o emisiune la ReporterMedical.ro că respingerea de ...

Daniel David, la Reporter Medical: Respingerea de către rectorul UMF a ideii unificării cu UBB, „o reacție la supărare”

Tratamentele pentru riduri și îmbătrânirea pielii sunt subiecte de interes pentru multe persoane, în special ...

Tratamente pentru riduri și îmbătrânirea pielii

Pentru a preveni diverse afecțiuni oculare, e important să avem un rol pro-activ și să ...

Cum să previi diverse afecțiuni oculare VIDEO
Success message!
Warning message!
Error message!