• Acasă
  • /
  • Termeni și condiții

Termeni și condiții


Va rugăm să cititi termenii şi condiţiile care guvernează site-ul www.reportermedical.ro. Prin accesarea acestui site, sunteţi de acord să acceptaţi, fără limitări toţi aceşti termeni şi condiţiile de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu cele de mai jos va rugăm să nu folosiţi site-ul.
www.reportermedical.ro este proprietatea Buzz Reporter SRL iar acesta isi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Termenii şi condiţiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă.

  1. Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi Condiţiilor de utilizare şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceştia. Vă rugăm vizitaţi periodic această secţiune pentru a putea vizualiza modificările survenite pe parcurs.

  1. Conţinutul site-ului

Site-ul www.reportermedical.ro este proprietatea companiei Buzz Reporter SRL cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Dacia nr 2, județ Cluj, având CUI: 46049517, înregistrat la Registrul Comerțului sub numărul J12/2326/03.05.2022, si poate fi contactata pe adresa de e-mail: raulchis@yahoo.com. Prin utilizarea site-ului www.reportermedical.ro si/sau al oricarui alt serviciu oferit se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. 

  1. Condiţii de utilizare

Conținutul portalului este proprietatea wwww.reportermedical.ro și a companiilor partenere care vor fi citate ca sursă de conținut și nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decăt cu acordul scris al SC Buzz Reporter SRL. În cazul în care doriți să preluați orice tip de conținut de pe www.reportermedical.ro, ne puteți contacta pe adresa raulchis@yahoo.com.

 

www.reportermedical.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment. Reportermedical.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, în orice moment fără un anunț prealabil.

 

Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest site în afară de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul în care a fost creat. Astfel, în zonele din site care permit adăugarea conținutului de către utilizatori, aceștia vor introduce / încărca pe site conținut care respectă strict formatul și dimensiunile indicate pe site, în respectiva rubrică. Reportermedical.ro include secțiuni care cuprind conținut încărcat de utilizatori în format text, foto, audio sau video. Pentru materialele postate pe site, utilizatorii garantează că se află în cel puțin una din următoarele ipostaze:

– este autorul respectivelor materiale;

– este titularul drepturilor de autor asupra respectivelor materiale;

– are consimțământul titularului dreptului de autor pentru a posta respectivele materiale pe site.

 

În cazul în care identificați materiale care lezează drepturile de autor sau pe care le considerați indecente, ilegale sau imorale, vă rugăm să trimiteți un email la adresa raulchis@yahoo.com

 

  1. Legea aplicabilă. Rezolvarea litigiilor

Aceşti Termeni şi Condiţii sunt guvernaţi de legea română. Orice neînţelegere în legătură cu executarea acestor Termeni şi Condiţii va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente de la sediul Buzz Reporter SRL. 

 

MedLife preia Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita
Soluții medicale pentru cuplurile care nu pot avea copii INVITAT Conf. Univ. Dr. Romeo Micu
Endometrioza – boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani
La ce detalii să fii atent dacă vrei să cumperi pește proaspăt
Un deputat propune un alt „Mic Dejun Sănătos” la școală
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a deschis la Cluj primul și singurul centru specializat în tratarea obezității din Transilvania
Perioada de testare gratuită pentru cancerul de col uterin și cel de sân, până pe 13 aprilie la Cluj Arena
Farmacist: Medicamentele care expiră, extrem de toxice
Success message!
Warning message!
Error message!