• Acasă
  • /
  • Stiri
  • /
  • Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj
Publicat: 24 mai, 2022 17:25
Actualizat: 18 noiembrie, 2023 19:27

Spitalul Polaris Medical, preluat de Medicover la inceputul acestui an, isi schimba numele in Spitalul Medicover Cluj pentru a reflecta apartanenta la grupul international de servicii medicale Medicover, si se repozitioneaza ca spital chirurgical, venind astfel in intampinarea nevoilor pacientilor. Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj specializat in chirurgie multi-disciplinara in urma unei investitii de peste 4 milioane de euro.

Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj
Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj

Pentru reconfigurarea spitalului au fost realizate investitii semnificative in valoare de peste 4 milioane de euro in noua structura chirurgicala prin amenajarea blocului operator si a salilor de operatie dotate cu echipamente de ultima generatie. Investitiile totale in Spitalul Medicover Cluj se vor ridica la peste 8 milioane de euro. Spitalul va continua sa le ofere pacientilor sai si servicii de recuperare, care vor fi axate pe recuperarea post-operatorie imediata.

Echipa medicala a spitalului este formata din unii dintre cei mai mari specialisti din tara, medici cu un nivel de competente vast, inalta expertiza profesionala, parte din mediul academic medical clujean.

In cadrul Spitalului Medicover Cluj vor putea fi efectuate o larga gama de interventii chirurgicale, precum proteze de sold sau reconstructie ligamente incrucisate din chirurgia ortopedica, sleeve gastric din zona chirugiei bariatrice, indepartarea diferitelor tipuri de tumori in chirurgia urologica sau gineco-oncologica, tratamentul polipilor sau rino-sinuzitelor in chirurgia ORL sau tratamentul traumatismelor in chirurgia maxilo-faciala. Pacientii se vor putea adresa in curand pentru urgente din categoria specialitati medicale si chirurgicale 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, Spitalul asigurand linie de garda in regim permanent.

Blocul operator dispune de mai multe sali de operatie, dotate la cele mai inalte standarde medicale, iar activitatea de Anestezie si Terapie Intensiva le va oferi pacientilor suport si ingrijire post operatorie. Dotarile tehnologice moderne vin in sprijinul profesionistilor care vor efectua interventiile chirurgicale, tocmai pentru a contribui la siguranta, precizia si calitatea actului medical de care vor beneficia toti pacientii nostri.

Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj specializat in chirurgie multi-disciplinara in urma unei investitii de peste 4 milioane de euroPolaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj specializat in chirurgie multi-disciplinara in urma unei investitii de peste 4 milioane de euro

“Inaugurarea activitatii chirurgicale din cadrul Spitalului Medicover Cluj si desfasurarea acesteia intr-un mediu profesionist, la cele mai inalte standarde tehnice si medicale este un moment de referinta pentru toata comunitatea clujeana. Intreaga amenajare, alaturi de dotarile de ultima generatie reflecta orientare catre nevoile pacientilor. Faptul ca avem deja formata o echipa de profesionisti care vor efectua interventiile chirurgicale pe mai multe specializari, ne da incredere ca vom putea contribui atat la imbunatatirea sanatatii pacientilor nostri precum si in a le oferi suportul si confortul necesare in perioada post-operatorie. Intreaga viziune de repozitionare a spitalului si in zona chirugicala vine ca o completare a serviciilor deja existente, ca un ansamblu de bune practici medicale in sprijinul pacientilor nostri”, a declarat dr. Radu Motocu Director Medical, Spitalul Medicover Cluj.

Siguranta pacientilor reprezinta element esential pentru oferirea unei ingrijiri medicale de inalta calitate. In acest sens, investitiile alocate pentru echipamente performante, precum si modul de organizare ce au in vedere reducerea la minim a infectiilor nozocomiale, reflecta prioritatea acordata sigurantei pacientilor.

Asadar, incepand cu data de 15 martie 2022, Spitalul Medicover Cluj ofera pacientilor si servicii medicale chirurgicale la cele mai inalte standarde. Asigurarea accesului facil la servicii medicale de inalta calitate atunci cand pacientii au nevoie de acestea reprezinta un deziderat al Spitalului Medicover Cluj care va functiona in regim permanent inclusiv pentru interventii de urgenta.

DEspre autor

Absolvent de Filosofie, la UBB, jurnalist în presa scrisă la Transilvania Jurnal, Ziua de Ardeal și Ziarul Clujeanului. Ulterior, reporter la Alfa TV Cluj, producator la TVR Cluj, realizator de emisiuni, producător și editor la Realitatea TV Cluj, realizator emisiuni la Transilvania Live și Digi 24 Cluj. Fondator Via Cluj TV, iar acum manager BuzzNews.ro si ReporterMedical.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
21 februarie, 2024
Manageri de spital „ca afară”. Master în „health economics” conceput de UBB cu parteneri din SUA
16 februarie, 2024
Mihai Leu și-a donat prima medalie de aur copiilor care au învins cancerul
13 februarie, 2024
Linii de gardă continuă în specialitățile Radiologie și Medicină de laborator la Spitalul de Boli Infecțioase
6 februarie, 2024
Fosta soție a lui Alin Tișe a murit de malarie! Sfatul medicilor pentru amatorii de vacanțe exotice
6 februarie, 2024
3 ani de succes și speranță la Centrul de Fertilitate și FIV Regina Maria Cluj: 500 de inseminări intrauterine, 268 de proceduri FIV, aproape 50% rata de reușită (A)

Asigurările private de sănătate. Deputatul PSD de Cluj, profesorul Patriciu Achimaș Cadariu, a apreciază că ...

Deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu vrea dezbatere pe tema asigurărilor private de sănătate

UBB va pregăti manageri de spital „ca afară”. UBB-FSEGA lansează începând cu anul universitar 2024-2025 ...

Manageri de spital „ca afară”. Master în „health economics” conceput de UBB cu parteneri din SUA

Deputatul Patriciu Achimaș-Cadariu, care este și chirurg la Institutul Oncologic din Cluj, a explicat în ...

Chirurgul Achimaș-Cadariu explică ce va face Centrul Multidisciplinar de Cercetare și Abordare Comprehensivă a Cancerului

Soluția ideală pentru Institutul de Transplant Renal Cluj, spitalul fără autorizație ISU, este, conform vicepreședintelui ...

Soluția ideală pentru Institutul de Transplant Renal Cluj, spitalul fără autorizație ISU

Ajutor pentru copiii bolnavi de cancer: 21 de mici pacienți care au învins cancerul au ...

Mihai Leu și-a donat prima medalie de aur copiilor care au învins cancerul

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a obținut ...

Linii de gardă continuă în specialitățile Radiologie și Medicină de laborator la Spitalul de Boli Infecțioase

Fibromul uterin este cea mai frecventă patologie tumorală benignă ginecologică (necanceroasă) și afectează în general ...

Fibromul uterin: ce simptome îl anunță și ce metode de tratament există? Interviu cu dr. Sebastian Cosmin Surugiu, medic primar ginecolog

Psihologul Daniel David și chirurgul Patriciu Achimaș Cadariu își extind colaborarea în cadrul unui proiect ...

Daniel David și Patriciu Achimaș Cadariu, colaboratori în Centrul de Cercetare Multidisciplinară a Cancerului
Success message!
Warning message!
Error message!