• Acasă
  • /
  • Stiri
  • /
  • Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj
Publicat: 24 mai, 2022 17:25
Actualizat: 18 noiembrie, 2023 19:27

Spitalul Polaris Medical, preluat de Medicover la inceputul acestui an, isi schimba numele in Spitalul Medicover Cluj pentru a reflecta apartanenta la grupul international de servicii medicale Medicover, si se repozitioneaza ca spital chirurgical, venind astfel in intampinarea nevoilor pacientilor. Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj specializat in chirurgie multi-disciplinara in urma unei investitii de peste 4 milioane de euro.

Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj
Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj

Pentru reconfigurarea spitalului au fost realizate investitii semnificative in valoare de peste 4 milioane de euro in noua structura chirurgicala prin amenajarea blocului operator si a salilor de operatie dotate cu echipamente de ultima generatie. Investitiile totale in Spitalul Medicover Cluj se vor ridica la peste 8 milioane de euro. Spitalul va continua sa le ofere pacientilor sai si servicii de recuperare, care vor fi axate pe recuperarea post-operatorie imediata.

Echipa medicala a spitalului este formata din unii dintre cei mai mari specialisti din tara, medici cu un nivel de competente vast, inalta expertiza profesionala, parte din mediul academic medical clujean.

In cadrul Spitalului Medicover Cluj vor putea fi efectuate o larga gama de interventii chirurgicale, precum proteze de sold sau reconstructie ligamente incrucisate din chirurgia ortopedica, sleeve gastric din zona chirugiei bariatrice, indepartarea diferitelor tipuri de tumori in chirurgia urologica sau gineco-oncologica, tratamentul polipilor sau rino-sinuzitelor in chirurgia ORL sau tratamentul traumatismelor in chirurgia maxilo-faciala. Pacientii se vor putea adresa in curand pentru urgente din categoria specialitati medicale si chirurgicale 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, Spitalul asigurand linie de garda in regim permanent.

Blocul operator dispune de mai multe sali de operatie, dotate la cele mai inalte standarde medicale, iar activitatea de Anestezie si Terapie Intensiva le va oferi pacientilor suport si ingrijire post operatorie. Dotarile tehnologice moderne vin in sprijinul profesionistilor care vor efectua interventiile chirurgicale, tocmai pentru a contribui la siguranta, precizia si calitatea actului medical de care vor beneficia toti pacientii nostri.

Polaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj specializat in chirurgie multi-disciplinara in urma unei investitii de peste 4 milioane de euroPolaris Medical devine Spitalul Medicover Cluj specializat in chirurgie multi-disciplinara in urma unei investitii de peste 4 milioane de euro

“Inaugurarea activitatii chirurgicale din cadrul Spitalului Medicover Cluj si desfasurarea acesteia intr-un mediu profesionist, la cele mai inalte standarde tehnice si medicale este un moment de referinta pentru toata comunitatea clujeana. Intreaga amenajare, alaturi de dotarile de ultima generatie reflecta orientare catre nevoile pacientilor. Faptul ca avem deja formata o echipa de profesionisti care vor efectua interventiile chirurgicale pe mai multe specializari, ne da incredere ca vom putea contribui atat la imbunatatirea sanatatii pacientilor nostri precum si in a le oferi suportul si confortul necesare in perioada post-operatorie. Intreaga viziune de repozitionare a spitalului si in zona chirugicala vine ca o completare a serviciilor deja existente, ca un ansamblu de bune practici medicale in sprijinul pacientilor nostri”, a declarat dr. Radu Motocu Director Medical, Spitalul Medicover Cluj.

Siguranta pacientilor reprezinta element esential pentru oferirea unei ingrijiri medicale de inalta calitate. In acest sens, investitiile alocate pentru echipamente performante, precum si modul de organizare ce au in vedere reducerea la minim a infectiilor nozocomiale, reflecta prioritatea acordata sigurantei pacientilor.

Asadar, incepand cu data de 15 martie 2022, Spitalul Medicover Cluj ofera pacientilor si servicii medicale chirurgicale la cele mai inalte standarde. Asigurarea accesului facil la servicii medicale de inalta calitate atunci cand pacientii au nevoie de acestea reprezinta un deziderat al Spitalului Medicover Cluj care va functiona in regim permanent inclusiv pentru interventii de urgenta.

DEspre autor

Absolvent de Filosofie, la UBB, jurnalist în presa scrisă la Transilvania Jurnal, Ziua de Ardeal și Ziarul Clujeanului. Ulterior, reporter la Alfa TV Cluj, producator la TVR Cluj, realizator de emisiuni, producător și editor la Realitatea TV Cluj, realizator emisiuni la Transilvania Live și Digi 24 Cluj. Fondator Via Cluj TV, iar acum manager BuzzNews.ro si ReporterMedical.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
DIN ACEEAȘI CATEGORIE
10 iulie, 2024
Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate
19 iunie, 2024
Institutul Oncologic Cluj, 95 de ani de la înființare. Doar în ultimii 5 ani a tratat 63 000 de pacienți
19 iunie, 2024
Institutul Oncologic Cluj a participat la Sports Festival și a subliniat importanța sportului în prevenția cancerului
17 iunie, 2024
Chirurgul și deputatul clujean Patriciu Achimaș-Cadariu a primit din partea Președinției Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler
22 mai, 2024
UBB a lansat platforma INSPIRE, unică între Polonia și China. Ministrul Cercetării: „e un salt uriaș”

Terapia durerii devine un drept iar tratamentele vor fi decontate, prevede proiectul pentru modificarea şi ...

Deputatul Achimaș anunță că terapia durerii a devenit un drept și că tratamentele vor fi decontate

DR. Cosmina Șandor, medic specialist Dermato-venerologie și SEO Clinica Optimum, a explicat la emisiunea Medic ...

Autoexaminarea te ajută să descoperi cancerul de piele la timp – Regula ABCDE

Dr. Cosmina Șandor, medic specialist Dermato-venerologie și SEO Clinica Optimum, e explicat la emisiunea Medic ...

Cum aplici corect crema de soare pentru a evita cancerul de piele

Dr. Cosmina Șandor, medic specialist dermato-venerologie și SEO Clinica Optimum, a venit la Reporter Medical ...

Radiațiile solare și melanomul malign, cel mai agresiv cancer de piele

„Cum supraviețuim unei apocalipse zombi” este titlul prezentării făcute de profesorul de Sănătate Publică Răzvan ...

Cherecheș, UBB Med: Cum supraviețuim unei apocalipse zombi. „O nouă pandemie este inevitabilă”

Specialistul în comunicare Dumitru Borțun, prezent la conferința „Sănătatea Familiei și Natalitatea”, găzduită de UBBMed, ...

Dumitru Borțun la UBBMed despre criza demografică din România și modelul „tigrilor” Asiei

Institutul Oncologic „Prof.Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca a împlinit 95 de ani de existență. Aproape ...

Institutul Oncologic Cluj, 95 de ani de la înființare. Doar în ultimii 5 ani a tratat 63 000 de pacienți

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” (IOCN) a participat la Sports Festival și a subliniat ...

Institutul Oncologic Cluj a participat la Sports Festival și a subliniat importanța sportului în prevenția cancerului
Success message!
Warning message!
Error message!